Nova Led - Експерти в изпълнението на проекти за осветление

В тон с европейската стратегия за енергийна ефективност и в отговор на все по-нарастващата нужда от екологично целесъобразни продукти, ние създадохме NOVA-LED. NOVA-LED се занимава с търговия, монтаж и поддръжка на LED осветителни тела, изработка на светещи реклами и вътрешен дизайн обществени обекти.

Разполага с богат на частни и асортимент висококачествени интериорни, екстериорни, професионални и офис LED осветления, които доставя във всички точки на България.

Нашите продукти и условия с гаранция за качество ще получите на най-изгодните цени

. Можете да разчитате на бърза реализация на поръчките, благодарение на висококвалифицираният ни екип, както и да се консултирате безплатно със специалистите на нашата фирма.

Какво предлагаме?

– Високотехнологични продукти, нови за българския пазар.

– Богат асортимент от висококачествени интериорни, екстериорни, професионални, офис и домашни осветления.

– Проектиране на интериор и интериорно осветление.

– Продажба и изработка на обемни рекламни букви с атрактивна LED подсветка.

– Висококвалифицирана поддръжка на нашите продукти.

– Всички продукти, в зависимост от модела, се предлагат с гаранция от 1 до 5 години с директна подмяна при спазени гаранционни условия.

Какво е LED?

LED означава Light-emitting diode, или на български език светодиод.

Напоследък този вид осветления се налага и предпочита все повече в цял свят поради високата си икономичност, дългата издръжливост на работа и екологичната си чистота.

Освен че този вид осветителна техника не съдържа вредни за природата съставки, Тя също позволява реализацията на всевъзможни светлинни ефекти с много по-нисък енергиен и финансов разход.

Ползвайки LED

Вие пестите пари от икономия на електроенергия – в някои случаи до 90%! LED осветлението е нещо, което си струва!

В много случаи, то връща цената си няколко месеца, след което работи изцяло във Ваша полза! Използвайки LED осветление пестите пари от дългия му живот край на изгорелите крушки и лунички!

LED осветлението има гарантиран живот над 50 000 часа това се равнява на 5 години непрекъснато светене и или 25 години при нормална употреба. LED осветлението не се влияе от честото включване и изключване. По този начин Вие допринасяте за опазването на природатаLED осветлението не съдържа никакви вредни материали или газове, не излъчва вредни лъчи, не се нагрява, работи безшумно.

Цел

Нашата цел е първи да доставяме на потребителите най-иновативните, най-технологичните и интересни продукти, като същевременно осигурим тяхното високо качество на приемлива цена.

Proudly powered by Wpopal.com
ЗАТВОРИ

Категории продукти

Add to cart